N-ai gasit ce cautai? Cauta acum in peste 2700 de locatii de pe glob!

Newsletter GRATUIT

Aboneaza-te si primesti zilnic noutati despre destinatiile de top si ebook-ul "Ghidul de calatorie cu avionul"


Info Hoteluri in Eforie Nord

Map Harta Eforie Nord


Pub Anunturi sponsorizate

Meteo Vremea in Eforie


Hotel Europa Eforie

Eforie Nord

Hotel Europa  Eforie Hotel Europa  Eforie Hotel Europa  Eforie
Despre Hotel Europa Eforie
AMPLASARE

Complet renovat si modernizat în perioada 2002-2003, Complexul Hotelier Europa, având la baza un concept arhitectural de exceptie, se afla la distanta de numai câteva minute de centrul statiunii Eforie Nord si la doar 200 de metri de propria plaja.

Un mediu natural nealterat, constând din parcul de aprox. 30000 mp si plaja privata de cca 20000 mp la Marea Neagra, sporeste înca si mai mult valoarea acestei locatii.

CAZARE

Capacitatea totala de cazare a Complexului Hotelier este de 221 de camere: 11 apartamente, 208 camere duble si 2 camere cu facilitati pentru persoane cu handicap.Toate camerele au balcon, aer conditionat si vedere spre mare.

FACILITATI

Centru de conferinte, Institutul ANA Spa - Centrul de tratament balnear, recuperare medicala si relaxare, având o piscina exterioara cu terasa pentru plaja, TV cablu si pay-TV, telefon international, conexiune Internet, mini bar, balcon, seifuri individuale în apartamente, room service, 4 lifturi, sistem climatizare, încalzire centrala. Se accepta plata cu carte de credit.

SALI DE CONFERINTA

Apartinând aceleiasi retele ANA Hotels, un Centru de conferinte de înalt standard, proiectat si dotat în acord cu cele mai recente si exigente norme ale industriei organizarii de reuniuni, va sta la dispozitie la Complexul Hotelier Europa.

Salile Centrului de conferinte sunt modulare, permitând combinatii ale suprafetelor si diferite tipuri de amenajare, fiind dotate cu cele mai noi echipamente audio-video si tehnice si beneficiind de asistenta profesionala de specialitate.

RESTAURANTE

Atât pentru oaspetii hotelului cât si pentru participantii la evenimentele gazduite de centrul de conferinte sau desfasurate pe terasa din vecinatatea piscinei s-au amenajat: un restaurant clasic, un restaurant traditional, un salon pentru mic dejun, braserie & bar, gradini de vara cu specific, toate acestea cumulând aproximativ 600 de locuri.

SANATATE & INGRIJIRE

Institutul ANA SPA - Centru de terapie, recuperare si relaxare pe baza namolului sapropelic, al apei de ghiol si talazoterapiei. Pentru a va permite sa profitati la maximum de conceptul ANA Hospitality, am adus natura tamaduitoare la îndemâna dumneavoastra.

Institutul ANA Spa va sta la dispozitie în Complexul Hotelier Europa din Eforie Nord, oferindu-va tratament balnear si reabilitare medicala prin folosirea resurselor naturale (cure cu namol sapropelic, terapie cu apa de ghiol si talazoterapie).

În suprafata de 4500 mp, Institutul ANA Spa include (pe lânga dotarile si utilitatile medicale) o piscina exterioara, o terasa pentru plaja si un bar, creând un mediu relaxat care va întrece asteptarile oricarui oaspete.

Veti gasi la Institutul ANA Spa cea mai bine pregatita echipa de medici pentru a va asista si pachete de servicii medicale profesionale corespunzatoare nevoilor dumneavoastra.

CURE PROFILACTICE:

anti-îmbatrânire, reducerea greutatii, anti-stress, adaptare la frig.

CURE BALNEARE SI TERAPEUTICE:

recuperare în cazuri de afectiuni dureroase ale scheletului, afectiuni locomotorii post-traumatice, reumatism inflamator si degenerativ, boli ale sistemului nervos periferic, osteoporoza, spondiloza, artrite, boli ale tesuturilor periarticulare moi, tratamentul afectiunilor ginecologice, recuperare pentru sportivi.

RELAXARE SI TRATAMENT RECUPERATOR:

kineto-terapie, magneto-terapie, bai de plante, împachetari cu namol, aerosoli, sauna masaj, jacuzzi.

OFERTA SPECIALA !

Abonament " ANA Aslan Health SPA Recuperare"

- 781 RON/persoana - 18 zile

Oferta include:- consultatie,
- 3 proceduri/zi: o procedura de hidrotermoterapie (baie de namol/ baie plante/hidromasaj; o procedura de elctroterapie; kinetoterapie (3 sedinte de kinetoterapie cu instructor repartizate 1/saptamana)

* Responsabilitatea informatiilor incluse in oferte apartine in exclusivitate ofertantului

PENTRU INFORMATII SI DETALII OFERTA VA RUGAM CONTACTATI AGENTIA DE TURSIM !Facilitati Hotel Europa Eforie
Acces animale
Acces handicap
Aer conditionat
Aeroport
Baie proprie
Camping
Cutie valori
Frigider
Gradina
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Masaj
Minibar
Parcare
Piscina
Plata card
Restaurant
Fitness
Sauna
Telefon
Tenis
Tv


Contact Hotel Europa Eforie
Adresa
Str. Republicii nr. 13, Eforie Nord


Telefon
0241.702.801


Website